Vážení nadšenci volejbalových smíšených deblů.

 

Již tuto neděli 4.8. startuje nový ročník tradičního řepského turnaje.

S přibývajícími léty může ale  nastat situace, kdy již nebude nikdo, kdo by chtěl tento turnaj nadále organizovat. Díky štědré podpoře magistrátu, jsme letos získali možnost zrekonstruovat polovinu jednoho z kurtů, ale nevíme kterého. I proto jsme se v organizačním výboru přiklonili k možnosti využít dotaci trochu užitečněji, na vývoj vlastního sofistikovaného algoritmu pro automatické generování tzv. samoorganizačního emailu. Oslovili jsme známého českého guru a matematika Karla Janečka a ten pro nás tento email sestavil a naprogramoval.

 

PS: letošního ročníku se odmítl zúčastnit každoroční dopingový hříšník PŠENIČKA na protest proti systému turnaje. Jeho požadavkům, tak jako každý rok bylo vyhověno.

 

Takže:

-          na tento email se nevyplatí odpovídat, protože je generován automaticky

-          nově dochází k přidělování tzv. licencí (licence D a Z) pro účast v turnaji, toto probíhá ve zrychleném režimu, zcela automaticky, na místě pak stačí uhradit 200,-Kč za ženu v týmu a licence na rok 2019 je vaše

-          udělování divokých karet bylo zrušeno

-          soutěž byla rozdělena na dvě výkonnostní série:

o   série D1 (po vzoru italské A1)

o   série Z2 (na počest jednoho z organizátorů)

-          finalisté série Z2 mají povinnost účasti v roce 2020 v série D1

-          poslední 2 týmy ze série D1 si zajistí účast v roce 2020 v sérii Z2

-          pro letošní ročník bylo uděleno následující množství licencí:

o   David – Zuza

o   Plavec – Lůca

o   Kulich – Jana

o   Šimák – Věra

o   Ondra – Jana

o   Hruš – Denisa

o   Weede – Terka

o   Sláva – Barča

o   Mára – Lenka (maliny)

o   Petr – Jitka (Bendič)

o   Honza – Lucka

o   Kuba - Monika

 

-          Vzhledem k tomu, že se jedná o první ročník nového hracího systému, budete moci do udělení licencí částečně zasahovat a sami si vybrat o jakou licenci máte zájem.

-          Většina informací ohledně  systému soutěže zatím není známá a bude vygenerována automaticky těsně před začátkem turnaje při slavnostním zahájení vám je oznámíme.

-          Od příštího ročníku již bude organizace probíhat zcela automaticky, bez vnějšího zásahu, letošní ročník je zkušební, nad organizací ještě dohlížíme, takže kdyby byly nějaké nejasnosti nebo dotazy neváhejte nás kontaktovat. 

-          Slavnostní zahájení proběhne v 8:59 na té polovině kurtu sokola ŘEPY, která nebude zrekonstruována ve prospěch zachování deblového turnaje.