Vážení,

…. a debloví nadšenci.

Blíží se léto, a to se pravidelně scházíme my, co holky máme, i vy, co si holky půjčujete, případně kupujete.

Protože mám jednu holku, která mi chodí pro balony a druhou, která mi plánuje dovolenou, stalo se to, že jsem celé léto v zahraničí.

Jak jistě většina z vás dobře ví, čeká náš oddíl nelehká doba…., doba bezvládí, nestability, možného útlaku, čistek a obav z nejistoty, doprovázená strachem z porobení.

I v této době TEMNA řepského volejbalu, se našel organizačně schopný pár, který si dovolí uspořádat veřejnou akci celoměstského významu – DEBLOVÝ TURNAJ SMÍŠENÝCH DVOJIC. Asi se ptáte: „kdo že našel v sobě tolik odvahy?“ …. no kdo jiný než ten, který zablokoval Lébla a porobil Patočku?! …Tak dost řečí, obdiv je na místě, ale času je málo!!

Letos jsme se ujali se Zuzou organizace jubilejního 15. ročníku tentokrát, bez výběrového řízení, protože ho neměl kdo uspořádat, a o to je naše pozice těžší. Díky tomu, že máme určité zkušenosti s pořádáním podobně větších podniků, tak jsme se nezalekli a pustili se do práce a toto jsou výsledky:

 

-          záštitu převezmou:        Martin Lébl (Macerata) a Vojta Patočka (Čzu)

-          přihlášky posílat na:       jansik@a6.cz

-          uzavírka přihlášek:         25.7.2016

-          termín kvalifikace:          5. 8. -6.8.2016

-          termín hlavní soutěže:                 NEDĚLE  7. 8. 2016

-          sraz:                                     8:57 na kurtech

-          startovné:                          200,-Kč za ženu v týmu

-          účastníci:                            jeden z páru musí být členem sokola řepy, ostatní žádají o udělení divoké karty za symbolický poplatek

-          dopingová kontrola:      Pšenda přinese lahvičku s močí jako obyčejně

-          charitativní akce:             vybrané dívky mohou za odměnu nafotit „umělecký“ kalendář do klubovny, samozřejmě v požadované kvantitě i kvalitě (dozoruje hl. organizátor)

-          herní systém:                   dle davi-deblových pravidel v duchu deblového desatera

 

Přejeme všem brzké OBROZENÍ a prosíme buditele, aby neváhali a šířili tuto zprávu mezi ostatní utlačované řepské volejbalisty případně volejbalistky.