Vážení přátelé volejbalu v Řepích!

 

Jako vzpomínku na kamaráda, spoluhráče, trenéra, organizátora a volejbalového funkcionáře, který nás počátkem loňského roku náhle opustil, jsme na podnět Valné hromady oddílu volejbalu rozhodli uspořádat turnaj smíšených šestek na antuce. Organizace prvního ročníku se v nelehké termínové situaci ujala Janka Jiroušková a jí patří dík za bezproblémový průběh i fotodokumentaci :-)

Termín turnaje, který jsme pojali jako domácí, jsme bohužel museli z organizačních důvodů měnit a nebylo možno s dostatečným předstihem informovat všechny členy. Aspoň nám přálo počasí, bylo ideální - volejbalové. Nakonec se nás sešlo na 4 týmy, jeden sestavil Oskar, jeden Michal a zbylí jsme se rozdělili mezi "Mladé" a "Staré". Hrálo se na 3 vítězné sety, velmi mne potěšila úroveň a zahráli jsme si, myslím, vydatně (každé družstvo minimálně 11 setů)

Pořadí: 1. OSKARovci, 2. MICHALovci, 3. STAŘÍ, 4. MLADÍ

Turnaj se ukázal jako dobrý nápad a zpestření jarní části soutěže. Žen bylo málo, termín kolidoval s jejich turnajem na Albertově (kde Áčko obsadilo 3. příčku). Příští ročník zařadíme do harmonogramu včas, aby se mohlo účastnit i více mužů z B a D.

PR